Tjanster

Om oss


Här kommer information om oss och våra fantastiska medarbetare

Våra Tjänster: Bygg din hälsa och nå dina mål med oss!

Privat och Exklusivt Gym

Vårt gym är utformat för att erbjuda en privat och exklusiv träningsmiljö för dig som vill ha en avkopplande och ostörd träning. Vi förstår att vissa människor föredrar att undvika trängseln och inte dela utrymmet med många andra. Vårt gym ger dig möjlighet att fokusera på din träning i en lugn och avskild atmosfär. Kom till oss när du behöver en stunds avkoppling eller när du vill ha en personlig träningsupplevelse utan att behöva trängas med massor av andra människor.

Skräddarsydd Personlig Träning - Din Framgång är Vår Prioritet

Vår personliga träning erbjuds i en privat och exklusiv miljö, där vi tar dig från din nuvarande situation till dina önskade mål. Genom att samarbeta med dig och tillhandahålla de rätta verktygen, skapar vi en individanpassad träningsupplevelse som är skräddarsydd för dig. Vi strävar efter att hjälpa dig att uppnå dina träningsmål och nå framgång. Din framgång är vår främsta prioritet.

Mångsidig Gruppträning

Utforska vårt breda utbud av gruppträningsalternativ som inkluderar cirkelträning, viktnedgångsgrupper och motionsgrupper. Vår gruppträning ger dig möjlighet att träna tillsammans med andra entusiastiska individer under ledning av erfarna instruktörer. Oavsett om du vill utmana dig själv med intensiv cirkelträning, arbeta mot dina viktnedgångsmål i en dedikerad grupp eller bara njuta av en energifylld motionsklass, så har vi något för dig. Upptäck fördelarna med att träna i en inspirerande och motiverande grupp och ta din träning till nästa nivå.

Medicinsk Träning - Din Hälsa i Fokus

Förutom personlig träning kan vi erbjuda dig medicinsk träning, skräddarsydd för att möta dina specifika behov. Vi arbetar tillsammans med dig för att lindra och till och med behandla en rad hälsorelaterade sjukdomar. Vi tror att träning är en form av medicin, och med rätt tränare kan du uppnå en bättre hälsa och välbefinnande. Låt oss guida dig på vägen mot en starkare och friskare framtid.

Anpassad Massage för Dina Behov

Upplev den ultimata avkopplingen eller behandlingen med våra skräddarsydda massagetjänster. Våra professionella massörer erbjuder alternativ för både avslappning och behandling, perfekt anpassade efter dina individuella behov. Välj mellan 30-minuters eller 60-minuters sessioner för att njuta av den perfekta massageupplevelsen för dig. Luta dig tillbaka, slappna av och låt våra experter ta hand om dig.

Företagshälsa - Skapa en Hälsosam Arbetsplats

Vi erbjuder lösningar för företagshälsa som hjälper dig och dina anställda att skapa en hälsosam livsstil på jobbet. Genom att främja välbefinnande och hälsa kan vi hjälpa till att optimera din verksamhet och spara betydande kostnader genom att ha en frisk och välmående personal. Tillsammans skapar vi en effektiv och produktiv arbetsplats där både den fysiska och psykiska hälsan tas om hand.

MÖT VÅRA TERAPEUTER

 

 


Mattias Larsson

Personlig & Medicinsk PT
Massör
VD & Ägare

Thilda Sjöberg

Personlig Tränare